High tea, lunch, borrel en diner op locatie


High Tea & Wine
Wil je voor een feestje of andere gelegenheid een high tea of high wine bij jou thuis of op locatie?
Of het nu voor een kinderfeestje is, voor een vriendinnenclubje of zakelijke borrel, je bent bij mij aan het goede adres. Ik verzorg het graag voor jouw gezelschap!
Omdat ik nu eenmaal van bakken hou, kan je ervan uitgaan dat bijna alles huisgemaakt is.

Daarnaast kan ik ook een lunch, diner of borrel voor jouw feest, familieweekend, cursus, vergadering  of andere aangelegenheid verzorgen. Er kan veel en helemaal naar jouw wens. Vraag me gerust naar de mogelijkheden.

High Tea Kids € 15,00 per kind

De kids kunnen genieten van allerlei lekkere huisgemaakt zoet & hartig.
Op tafel komt te staan: huisgemaakte pizzaatjes, poffertjesspiesjes, diverse koekjes, cupcakes en brownies.
Naast thee, kan er limonade en ijsthee gedronken worden.

High Tea € 20,00 per persoon
Je kunt genieten van een tal van hartige lekkernijen, beleg zoals kaas, zalm, rauwe ham, een lekkere salade en vers gebakken brood.
Daarna volgen de taartjes en koekjes.
Bij de high tea wordt natuurlijk thee geserveerd.

High Tea € 22,50 per persoon
We starten met een huisgemaakt soepje met een hartig broodje.
Daarna kan je genieten van een tal van hartige lekkernijen, beleg zoals kaas, zalm, rauwe ham, een lekkere salade en vers gebakken brood.
En tenslotte volgen de taartjes en koekjes.
Bij de high tea wordt een glaasje sap en natuurlijk thee geserveerd.

High Wine € 24,50 per persoon
Bij de high wine kan je kiezen uit twee glaasjes witte, rosé of rode wijn.
Van de plank eet je diverse kaassoorten, ham en worst, olijven, fruit, gegrilde groenten, bruschetta, brood, toastjes smeersels en warme hapjes.

Catering op maat
Bij mij kan je catering op maat bestellen, we stellen samen jouw wensen af.
Je kunt terecht voor lunch, borrel, diner, buffet. Er is van alles mogelijk bij jou thuis of op gekozen locatie.

Belangrijk om te weten
Ik verzorg graag voor jou een high tea (kids) of high wine.  Omdat alles vers door mij wordt gebakken en gemaakt is het minimale aantal 8 personen.  Wil je mij ongeveer 5 dagen van te voren een berichtje sturen dan kan ik jouw feestje goed voorbereiden.                                          De high tea kids is geschikt voor kinderen tot ca. 14 jaar.
De high tea of high wine wordt op de afgesproken locatie gebracht, inclusief servies, bestek, servetten en glaswerk. De tafel wordt feestelijk voor je gedekt.
In de keuken maak ik graag gebruik van je fornuis, waterkoker en koelkast. Nu alles klaar staat kan je met je visite genieten van al het lekkere eten en ga ik naar huis. Na afloop verzamel je alle afwas voor mij in de achtergelaten bakken en haal ik het weer bij je op. Voordeel, je hoeft geen boodschappen te doen, niets voor te bereiden en niets af te wassen, dat doe ik voor jou. Zo kan je optimaal genieten.

Ik hoor graag of ik met speciale dieetwensen rekening moet houden.
In overleg kan de high tea of high wine altijd tegen meerprijs aangevuld worden. Koffie is in overleg tegen meerprijs ook mogelijk. Mocht je andere decoratie zoals bloemen en/of kaarsen willen, dan kan ik dit uiteraard voor je regelen.

Wil je uiterlijk 48 uur van te voren personen aan/afmelden, anders worden de gemaakte kosten in de rekening gebracht. Een aanbetaling kan worden gevraagd.
Na afloop reken ik graag cash of per Tikkie met je af.

Vanaf 15 kilometer vanaf IJsselstein kan er een benzinevergoeding worden afgesproken.

Om een idee te krijgen wat ik zoal maak, verwijs ik je graag naar de foto’s op mijn website. Je aanvraag zie ik met belangstelling tegemoet.