High tea, lunch, borrel en diner op locatie

METPIT HIGHTEA A72 211x300 - High tea, lunch, borrel en diner op locatieMETPIT HIGHTEA A7 211x300 - High tea, lunch, borrel en diner op locatie
High Tea & Wine
Wil je voor een feestje of andere gelegenheid een High Tea of High Wine bij jou thuis of op locatie?
Of het nu voor een kinderfeestje is, voor een vriendinnenclubje of zakelijke borrel, je bent bij mij aan het goede adres. Ik verzorg het graag voor jouw gezelschap!
Omdat ik nu eenmaal van bakken hou, kan je ervan uitgaan dat bijna alles huisgemaakt is.

Daarnaast kan ik ook een lunch, diner of borrel voor jouw feest, familieweekend, cursus, vergadering  of andere aangelegenheid verzorgen. Er kan veel en helemaal naar jouw wens. Vraag me gerust naar de mogelijkheden.

In verband met het coronavirus zijn er zeker ook mogelijkheden om een feestje te vieren. Mail me gerust voor de mogelijkheden. Al het lekkers kan per persoon op bordjes gepresenteerd worden. En omdat jij de locatie bepaalt is er geen tijdslot en kan je samen uitgebreid van je High Tea of High Wine genieten.

High Tea Kids € 12,50 per kind
De kids kunnen genieten van allerlei lekkere huisgemaakt zoet & hartig.
Op tafel komt te staan: huisgemaakte pizzabroodjes, poffertjesspiesjes, bakjes met fruit en snackgroente, diverse koekjes, cupcakes, brownies en chocolaatjes.
Naast thee, kan er limonade en ijsthee gedronken worden.

High Tea € 17,00 per persoon
Je kunt genieten van een tal van hartige lekkernijen, beleg zoals kaas, zalm, rauwe ham, een lekkere salade en vers gebakken brood.
Daarna volgen de taartjes en koekjes.
Bij de High Tea wordt natuurlijk thee geserveerd.

High Tea € 19,50 per persoon
We starten met een huisgemaakt soepje met een hartig broodje.
Daarna kan je genieten van een tal van hartige lekkernijen, beleg zoals kaas, zalm, rauwe ham, een lekkere salade en vers gebakken brood.
En tenslotte volgen de taartjes en koekjes.
Bij de High Tea wordt een glaasje sap en natuurlijk thee geserveerd.

High Wine € 21,50 per persoon
Bij de High Wine kan je kiezen uit twee glaasjes witte, rosé of rode wijn.
Van de plank eet je diverse kaassoorten, ham en worst, olijven, fruit, vijgenbrood, bruschetta, brood, toastjes smeersels en warme hapjes.

Belangrijk om te weten
Ik verzorg graag voor jou een High Tea (Kids) of High Wine
De High Tea Kids is geschikt voor kinderen tot ca. 14 jaar.
De High Tea of High Wine wordt op de afgesproken locatie gebracht, inclusief servies, bestek, servetten en glaswerk. De tafel wordt feestelijk voor je gedekt.
In de keuken maak ik graag gebruik van de oven, waterkoker en koelkast.
Na afloop verzamel je alle afwas voor mij in plastic bakken en haal ik het weer bij je op.

ik hoor graag of ik met speciale dieetwensen rekening moet houden.
In overleg kan de High Tea of High Wine altijd tegen meerprijs aangevuld worden. Koffie is in overleg tegen meerprijs ook mogelijk. Mocht je andere decoratie zoals bloemen en/of kaarsen willen, dan kan ik dit uiteraard voor je regelen.

Wil je uiterlijk 48 uur van te voren personen aan/afmelden, anders worden de gemaakte kosten in de rekening gebracht. Een aanbetaling kan worden gevraagd.
Na afloop reken ik graag cash of per pinbetaling met je af.

Om een idee te krijgen wat ik zoal maak, verwijs ik je graag naar de foto’s op mijn website. Je aanvraag zie ik met belangstelling tegemoet.

Groet,
Sandra Poos-Reintjes

Met Pit, zoet & zuur van Sandra